Menu
Gildia Pióra na Patronite

POCIĄG

Zabiłam człowieka
Przypa -
Przypadkiem

Przez pola czarne jechałam
Białe kwiaty
Smutne twarze bezkształtne
I szare
Jakby zaraz rozpaczą wybuchnąć miały
Mija -
Mijałam

Śniłam o śmierci
Przecież nie raz
Nagły hamulec
Wypadam z siedzenia

Zabiłaś człowieka
Nie chciałam
Przecież jestem złym człowiekiem

11 832 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!