Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabierz mnie odemnie

Zabierz odemnie tą muzyke ...
OOOO jeje
Zabierz ja
ooowww
Pluszowo niebieski raj na ziemi a wim bawiace sie dzieci
idziemy przez las zycia przez mogile ciemnosci
zyciowej naiwnosci
Polykajac reszte łez topisz mom butelke tlenu
Polykajac je niedajesz sobie szansy a mnie odpychasz w proznosc umyslu
Zabierz odemnie tą muzyke zabierz ją
oo jeje zabierz ja
oww jeje Awuuu ohoho woo oo jee
dajesz mi droge a sobie zamykasz
chodzmy przez jedną jedyną polane jednorożcow
proznialskich Hip Hopowcow !
Bogatych Biedakow
i madrych medrcow zmieszaj w taniec

Czy jestem taki zły to juz niewazne
to juz nieistotne jak sie zaraz potne
Chodzmy spakujmy walizki
Idziemy czujesz te nogi fale Morza muzyki!
niewidzimy swiatlaa niewidzimy nic
to juz nieistotne o chodz zyle se potne
Zabierasz resztki uczuc ile ich zostalo?
probujesz zlozyc w calosc? brakuje Ci 1 puzzla
ktory trzymam w recee w peknietej dzis butelce
on znika jak liryka Barwinkowego chodnika psychicznego morderco nozownika
wbijasz mi sztylet w plecy na zachod Slonca placzą dzieci
na wschod Chmuryy
wkoncu wyjmujesz go on jest Piekny ma krew na twych rekach Czujnie spokojnie
przyglondasz sie temu Kocham ten stann Zabierz odemnie Zabierz odemnie
Przechodzisz przez stado dzikich roż niepodlewajac je zanikam
tak mi zle tak smutno Prosze zostan potrzebuje Cie !!
Oww jeje zabierz oww pluszowo niebieski raj
on przenika w zielony Gaj twoj Raj? czy moj HAJ!!
to juz nieistotne jak sie zaraz ludzie potne
a z nieba widze jak tanczysz nieopusza Cie muzyka do konca twych dni
wyczytalem przyszlosc Ci
zmienilem slonca bieg i wydarzen
Rozstapilem lodowiec miodem przenych dni
wylowilem Ryby Ci
Zmienilem kosmos Ci
a Gwiazdy zamilkly bo Kazalem im?
Coz ksiezniczko zwasnionej wyobrazni
zatancz rozpoznaj mnie wsrod szarego tlumu
bezimienych kreatur proznialskich hip hopowcow
Zegnajcie Chwile witajcie Dni
przebiegne 7 gor i 7 Morz uwiez Prosze Mii
blagam Cie zabierz odemnie tom muzyke zabierz ją
POTRZEBUJE CIEE

738 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!