Menu
Gildia Pióra na Patronite

...nocy bez snów

zabierz mnie
daleko
gdzieś za horyzont
ogrzej serce
skrzydeł swych kokonem
bym nie czuł
jak zimny jest świat

nie pokazuj stronic księgi
zdarzeń minionych
pozwól zapomnieć ten ból
gdy słońce zgasło
w środku dnia
przesłonięte śladem krwi
na ulicy Radosnej

niech wszystko przykryje mgła
nocy bez snów

159 241 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • vikkka

    29 September 2013, 17:34

    Piękny wiersz

  • czarna mamba

    29 September 2013, 12:03

    Adamie ...zabrałeś mi "kokon" hihi gdzieś go miałam ...piknie piszesz:)pozdrowka:)