Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oszczędź...

Zabić chcesz we mnie ziarenko dobroci ostatnie
Kochać Cię pragnę, ale wyrzec się tego mi każesz
Kiedyś miłości do Ciebie mi braknie
Pustkę wolisz, bym złożyła Ci dziś w darze
Zamiast uczucia prawdziwego, jakie żywi moje zdruzgotane serce
Moja dusza krzyczy, chciała gorąco Cię kochać,
rozkazujesz jej nie czuć nic
To jak pozbawić rybę wody lub niebo gwiazd
Proszę, nie rób tego - oszczędź chociaż Nas...

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!