Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Zabarwiasz ciszę
kolorem wspomnień,
które nigdy nie wrócą...

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • Cris

    20 July 2016, 12:51

    Wspomnienia wracają, tylko te chwile nie, choć ładnie zapisane.
    :)

  • Adnachiel

    19 July 2016, 20:20

    Lubię o wspomnieniach :)
    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam.