Menu
Gildia Pióra na Patronite

za bardzo cię pokochałam
i zapomniałam o tym
że to siebie wpierw powinnam polubić
nim poświęciłam całą siebie
za pustkę

za nic

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    7 August 2017, 12:21

    polub się na co dzień, wówczas nie zapomnisz
    :)