Menu
Gildia Pióra na Patronite

W życiu Twym rzeczy, ważne i ważniejsze,
Do podjęcia decyzje, trudne i trudniejsze
Stawianie ludzi na pierwszym miejscu,
Jedynych wybrany, na miejsce w Twym sercu
Czekam z nadzieją, by być najważniejszą,
By mieć na co czekać, nocą najciemniejszą
Byś mnie nie wypuścił z serca Twego nigdy,
By świat Twój ze mną, był tak pięknie inny.

21 147 wyświetleń
87 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!