Menu
Gildia Pióra na Patronite

..........

W zwierciadle życia marzeń garść
Rzucone na wiatr puste słowa
Echo wspomnień wciąż we mnie żyje
Od serca ścian się odbija od nowa

W pustej przestrzeni melancholią maluje
Świat co już dawno stracił swe kolory
Gdzie barwy wyblakły tak jak marzenia
Pogubione szkice i proste wzory

Jestem jak wyspa skąpana w słońcu
Samotna wśród morza i fal skłębionych
Na której czas pozostawił swój ślad
Dotykiem ciepłych , delikatnych dłoni

Na mokrym piasku ślady zostawiam
Fale życia je szybko usuwają
Przeszłości wizje zatracam jak sny
A one i tak wciąż do mnie wracają

Ulenka5

11 084 wyświetlenia
53 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!