Menu
Gildia Pióra na Patronite

W zupełnej ciszy
Słychać bicie serca
To ostatnia szansa
By usłyszeć
Jego śpiew

Kto ma dziś uszy
Tak delikatne
By usłyszeć
Tę melodię ?

W wyścigu po maksimum
Człowiek został
na starcie

Mamy wszystko
A nawet za wiele
By żyć życiem

103 384 wyświetlenia
1203 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!