Menu
Gildia Pióra na Patronite

Całorocznie

w źrenicach duszy
przesypujący się czas
przez nieszczelne klepsydry rąk
zbiera się w pustynię myśli
a wiatr życia wartości przebiegłych dni
na wydmach wspomnień układa
tylko ślady
kulawych przechadzek optymizmu
widnieją na pustym brzegu całorocznie

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!