Menu
Gildia Pióra na Patronite

TV World

Wzięli mapę świata,
na piłkę nakleili
i pokazali ludziom
a ludzie uwierzyli.

I w szkołach tego uczą
i w ti wi pokazują
i tak to ludzie myślą,
że na piłce wirują.

71 014 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    19 March 2018, 06:46

    Skąd bierzesz rymy, że zawsze twoje wiersze są takie chrupiące w czytaniu?