Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieistotny

wziął broń do ręki
przyłożył do skroni

żegnaj świecie

to nic
chwilowy ból
później ukojenie
zdradzonej duszy

ona zapłakała
a świat dalej się kręci

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • słoneczniki

    27 November 2012, 21:58

    Intrygujący

  • RapeMe!

    27 November 2012, 20:51

    dziękuje Sofia, ale nie chciałam nic tu zmieniać.
    wiersz Adamo70 jest doskonały
    zainspirował mnie

  • Soffia

    27 November 2012, 20:44

    Klaudia świetnie dokończone!

  • RapeMe!

    27 November 2012, 20:43

    zostawił list
    na pożegnanie
    usłyszał gwizd
    i poczuł konanie

    ból był potężny lecz nie tak bardzo
    jak ten co za życia ściskał mu gardło ..

    przepraszam za śmiałość
    pozdrawiam