Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyblakły obrazek

w zakamarkach dłoni kryją się odciski
ludzi będących tłem

życia

które zostawia zacieki na twarzy

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    7 January 2014, 21:37

    wszystko czas zabiera...

  • onejka

    7 January 2014, 10:12

    z czasem rozmazują się wspomnień obrazy...