Menu
Gildia Pióra na Patronite

na rozdrożu

w zakamarkach
ciemnych uliczkach
gdzie świt nie zagląda

szukam snów
skrawków miłości
dawno przebrzmiałych
słów

wędrując nocy duszą
wśród łez gwiazd
pieszczony wiatru tchnieniem
uciekam

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!