Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wzajemnie

Wzajemnie nas dotyka

Przyciąganie ziemskie

Odpycha lecz czasami odwiedza

Skromne szczęście

Pod ścianą płaczu

Chwytamy promienie

Tego ciepła

Które nas ogrzeje

A potem odwróceni

Do siebie plecami

Odejdziemy po cichu

Jakbyśmy nigdy się nie znali

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących