Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyznałam swoje grzechy tobie
i nie schowałam swojej winy
błogosławiony ten, który ma
występki odpuszczone
jam niewinna dałam się ponieść
czy to umysł mi gnije
martwe zło...głos przemawia
dzisiaj umrą wszyscy.

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!