Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zboczeniec firankowy

Wywlekam na balkon niebieski fotel
antyseksowna piżama w baranki
zaraz rozśpiewa się ptaków hotel
od miesiąca ja sama budzę poranki

Ziewniesz trzykrotnie
przewrócisz się na bok
ja znowu westchnę samotnie
napłynie myśli ponownie natłok
za chwilę znikniesz w odbicia oknie

i nie usłyszysz mojego dobranoc

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • rzekoma ona

    12 March 2014, 18:42

    Bardzo mi przyjemnie!

  • RozaR

    12 March 2014, 15:28

    Dobry jest.

  • rzekoma ona

    12 March 2014, 14:24

    Dziękuję, miło mi