Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wytłumacz mi ? Czemu tak jest ?
Że gdy mam wolne to i tak nie mam czasu
Że gdy się staram to i tak za mało
Że gdy chce ją zrozumieć to i tak nie rozumiem
Że gdy ją przepraszam , tak szczerze i naprawdę , spadam tylko od niej trochę dalej ?
Że gdy czegoś chce , też tak naprawdę , na teraz i już
Czemu nie jest na czas ?
Czemu na szczęście wciąż mam czekać ?
Tak wiem ... tak po prostu jest i już .

3482 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!