Menu
Gildia Pióra na Patronite

mienia i pragnienia.

Wytańczone, wymarzone słowa i rzeczy już dostałaś.
Płyną dni, płyną myśli.
Płyną dni,
a noce to czas, gdy nasze spocone ciała stygną.
Zima. Od stycznia do grudnia,
nas dwoje w kawiarni. Ja czytam menu,
Ty czytasz jego myśli.
Płyną dni, płyną myśli,
Ta jedna jedyna juz tylko czasem mi sie przyśni.
Odwracam się senny plecami do Ciebie, choć to bez znaczenia,
jedyne co nas teraz tu łączy, to wartość wspólnego mienia...

6401 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!