Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poranek

Wyszeptaj
W moje uszy
Słowo o nas
I ucichnie ono w zgiełku budzącego się miasta

Spójrz
W moje oczy
I pomyśl o nas
A będzie to trwać przez wieki

3413 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!