Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inaczej niż Ja

Wysyłasz mi listy
Wysyłasz marzenia
Wysyłasz gruchoty
I stare wspomnienia

Piszesz mi kocham
Piszesz pragniesz
Piszesz szlocham
Wciąż nie rozumiesz

Nie odsyłam listów
Nie odsyłam marzeń
Nie odsyłam gruchotów
I starych wspomnień

Nie pisze,że kocham
Nie pisze,że pragne
Nie pisze,że szlocham
I nadal rozumne..

Jestem stworzenie

581 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    26 April 2011, 20:40

    Piękny wiersz, do tego pachnie tęsknotą...Patrzącym psiakiem.
    Lubię takie klimaty.