Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawierucha życia

Wystarczy przeczekać burze.
Ostre zawieruchy słów.
Pioruny przeciwstawnych zdań.

By na nowo odrodzić się w czułości.
Setkach małych spełnienia kropli.
W miłosnym uniesieniu serca.

6457 wyświetleń
65 tekstów
4 obserwujących
  • Szafirowe_Serce

    23 September 2011, 21:09

    Dziękuję :)

  • marka

    23 September 2011, 19:18

    Pioruny przeciwstawnych zdań

    Fajne porównanie, daje wyobrażenie mocy sytuacji.