Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wyśniłam sobie Twoje usta
miękkie ,zmysłowe
ciepłe ,zwilżone na wpół rozchylone
pocałunkami rozkwitam
jak kwiaty w ogrodzie

wyśniłam sobie Twoje oczy
w szarości zaklęte błękit zachwyciły
schowane figlarnie za zasłoną powiek

wyśniłam Nas w aksamitnej pościeli
z pachnącej skóry powierzchni
zlizujesz kropel rosy perły srebrzyste

budząc we mnie myśli nieczyste
pełne po brzegi
naszego pożądania

...ღKochanemu ... Nღ

3.04.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=9uWh-TlEQ4k

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    Zmysłowo dzisiaj , nic tylko śnić:))
    aż się rozmarzyłem. Piękny wiersz.

    Słoneczne pozdrowionka :))**