Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wsłuchuje się w życie, w pragnienie istnienia
Pogwizdywanie, szczebiot, ćwierkot
Śpiew który zachwyca i nie wymaga braw
I można go słuchać stąd - tam i tam

Zachwycam się potęgą tworzenia
Gdy we włosach tańczy wiatr
Deszczu szczery smak
Stuka o kamienie, nawilża twarz

Obudziłaś mnie szeptem czterech słów
Jeszcze świt zbierał rose z łąk
Gdy wskazałaś. miejsce, gdzje jesteś
Mnie wciąż brakuje ciepła twoich rąk

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • 5 June 2017, 19:11

    Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie..
    Miło, że tu bywacie.
    Ty też Malusia :)

  • Cris

    5 June 2017, 10:19

    ...można czytać ''go słuchać stąd - tam i tam''' ładny.
    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    31 May 2017, 11:39

    Fiszka.