Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyścig z niczego
i po nic
sensem chaosu
nieba stwórcy,
cel zdobyty.
Od dziś już nie będzie
końca
a co chwilę
nowego początek.

9779 wyświetleń
103 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!