Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

wypluwam słowo za słowem
duszę się z zimna.
jakby tabletki mogły coś zmienić.
nie łykam ich. zatapiam się w prześcieradle.
jest białe.
a mi brakuje przestrzeni. wypadają mi włosy.
tylko pik, pik. ding dong.
czasami budzę się ze strachem przed samą sobą.
bo nie znam. bo pragnę, bo tęsknie i zapijam. herbatą nienarkotyczną.
paradoksalnie doskwiera mi samotność

1518 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!