Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zapomnienie "

Wyplakałam juz wszystkie
łzy
po twarzy spływają krople
krwi
czarną szminką
usta
pomalowałam
na powitanie...
śmierci
bo kiedy serce z rozpaczy
pękło
moja dusza
na zawsze
umarła
a ja...w zapomnienie
odchodzę

nie napiszę kolejnych
wierszy.

Julka.

54 903 wyświetlenia
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    26 August 2011, 12:49

    Oby...posklejaly a nie jeszcze bardziej rozsypaly, bo nie wiem czy bedzie jeszcze co...zbierac.

    Serdecznie dziekuje, pewnie sie usmiechne :):)

    Zycze radosnego weekendu i duuuuzo slonca, nie tylko na niebie...

  • Julka 10

    26 August 2011, 12:26

    Joasiu ...dzikuje, hmm, milo, ze mimo przygnebiajacego smutku jaki z wersow wyplywa wiersz spodobal sie.

    Zosiu...wiesz, ze nawet komika czasami dopadaja "czarne nastroje". Wiersz jest kumulacja moich smutnych mysli,emocji jakie gdzies sie we mnie zadomowily. Ale mam nadzieje, ze kiedys mina. A pisac faktycznie dzis nie bardzo moge, cos sie wypalilo...zabraklo slow. Jak minie nostalgia, moze uda sie jeszcze posklejac jakis wiersz:):)

    Zycze Wam dziewczynki pieknego dnia...buziaczki :)

  • złośnik

    25 August 2011, 23:27

    Że niby ja mam smutne wiersze?? :( :(
    Co się stało, Julka?? I chyba nie mówisz poważnie o zaprzestaniu pisania? To tylko na potrzeby wiersza, prawda?

  • Nutka67

    25 August 2011, 20:45

    Podoba mi się i czekam na kolejne.
    Pozdrawiam Julko.