Menu
Gildia Pióra na Patronite

skarbnik łez

wypłakałam brylanty łez
które wsiąkły w kwiecistą poduszkę
brylanty tęsknot i smutków
tobie dedykowany dar rozpaczy

nawet nie wiesz że już dawno
uczyniłam ciebie bogaczem

każdej nocy skrzące klejnoty
wsączam do wnętrza puchowej szkatuły
za ból i samotność
mój milionerze skarbniku łez

11 103 wyświetlenia
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    23 January 2016, 23:20

    Martynko, skoro czujesz magię, znaczy, że ... także jesteś magiczna ;)
    pozdrawiam.

  • MartynaR

    23 January 2016, 00:30

    Podoba mi się to! Bardzo ;)
    Czuć magię.
    Pozdrawiam ;)