Menu
Gildia Pióra na Patronite

toast

wypijmy dzisiaj
co dane
niech odebrane nie będzie
co nie dane
niech diabli porwą
a my
wypijmy za dzień przeżyty
w blasku księżyca

butelka niech krąży
nim dno swe pokaże
noc przeminie
budząc dzień kolejny
więc wypijmy za to by trwać
i być
a sen przyjdzie ukojeniem
prostotą myśli
nieubranych w słowa

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • krysta

    22 August 2013, 12:12

    Piękny ''toast'' :)

  • czarna mamba

    22 August 2013, 10:41

    a więc wypijmy do dna :)))i niech nam bedzie na zdrowie:)