Menu
Gildia Pióra na Patronite

znalezione (do dna)

wypijmy do dna
za cholerną miłość
co jak rdzy kropla
zżera serce co dnia
beznadzieją

wypijmy
i niech trzaśnie flaszka
smutkiem rozbijanym
o ścianę
by nie było łez
alkohol rozcieńczających

do dna !
w pustce czterech ścian

/1999-2000/

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących