Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo jest w duszy zakątek

wypełniony twoją obecnością

bo jest w sercu cząstka
która bije w rytm oddechów
twoich

bo jest w oczach lustro
z odbiciem uśmiechu
twego

I choć dzielą nas
miliony gwiazd
na niebie

w jednej z nich zawsze
tli się ta maleńka cząstka
Ciebie. .

4457 wyświetleń
39 tekstów
7 obserwujących
  • jedna_łza

    26 November 2015, 00:17

    Dziękuję Wam za odwiedziny kochani i tyle ciepłych słów :):):)Pozdrowienia ślę i życzę dobrej nocy :)

  • Cris

    25 November 2015, 21:31

    Dla specjalnych gości mamy takie miejsce...
    Piękny wiersz.
    Pozdrawiam serdecznie :))

  • Malusia_035

    25 November 2015, 19:44

    Coś pięknego

    "I choć dzielą nas
    miliony gwiazd
    na niebie

    w jednej z nich zawsze
    tli się ta maleńka cząstka
    Ciebie. . "

    Pozdrawiam Serdecznie :)))))

  • fyrfle

    25 November 2015, 08:22

    Pełen tego co najważniejsze...