Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenia.

Wyobraź sobie duży dom ,
w którym mieszkają marzenia .
Ich życie jest piekne ,
pełne radości i opanowania.
W powietrzu unoszą sie marzenia,
które są skryte w sercu ,
które czekają na spełnienie
aby uszczęśliwić nas.
Marzenia czynią nas wolnymi ,
pomagają nam cieszyć sie każdą chwilą ,
każdym dniem .
Uświadamiają nam , że wiele
zależy od nas ,
że życie choć jest trudne
ma sens .

1585 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!