Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pt: Moja wizja.

Wymyśliłem cię z krainy pięknych snów.
Wymyśliłem cię bo tak chciał Bóg.
Wymyśliłem cię w nocy w czasie blasku księżyca.
Wymyśliłem ciebie dla siebie.
Wymyśliłem cię bo bardzo tego pragnąłem.
I od razu cię pokochałem za twą przepiękną
twarz którą dzisiaj ujrzałem mój pierwszy raz.

578 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!