Menu
Gildia Pióra na Patronite

TY

Wyłoniłaś się z mgieł rozpaczy
Otuliłaś skrzydłami
Tchnęłaś w me życie powiew nadziei
Na życie

Słowem wstrzymałaś potok łez szarych
Rozwiałaś beznadziejności
Przez serca rozstaje wskazałaś ścieżkę
Ku życiu

Wyrwałaś ze mnie korzenie letargu
Nazwałaś nienazwane
I poszłaś ze mną nieznaną nam drogą
Przez życie

19 697 wyświetleń
162 teksty
0 obserwujących
  • 20 October 2014, 20:16

    bo prawdziwa miłość nie liczy zysków i strat... Daje wszystko co posiada...

  • Gaia

    20 October 2014, 13:16

    Są wśród nas jeszcze tacy
    dzięki którym życie znów nabiera pełni
    znaczenia. I dobrze.
    :)