Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wyleczyli mnie z marzeń i snów
Wykarmili bólem oraz lękiem

Pięściami zrzucili z piedestału
układając czule w najciemniejszym z kątów

za dnia posiniaczyli duszę
w nocy złamali żebra

Odbijam się od niemych ścian ludzi
bezskutecznie malując krzykiem autoportret...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    18 December 2017, 09:09

    pełen ból wiersz oby pzryszły lepsze dni,,,pozdrawiam Carolcia;)

  • 16 December 2017, 18:17

    Spróbuj uśmiechem. :)
    Ładne, ale smutne...