Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wylecz mnie
z tej miłości do Ciebie,

wylecz moje serce
niepokornie
stęsknione Twego oddechu,

wylecz mnie
bo czuję, że zatracam siebie,

wylecz moją duszę
zachłannie
topiacą się w niespełnionej
czułości grzechu...

albo

zakochaj nas.

78 384 wyświetlenia
347 tekstów
254 obserwujących
  • Voyage

    17 April 2011, 18:05

    Jakże to pięknie Ci w szatach miłosnych Anuś...;)
    Boć wczoraj napatrzeć się nie mogłem..ehhh...;)

    Ale z obawy przed packą, nie odezwałem słowem..ehhh...;)

  • anna kowalczyk

    13 March 2011, 02:03

    więc...
    ubieram się czasem w miłość
    zatracam w potędze uczucia...:)

  • niespodzianka

    7 March 2011, 23:13

    tylko miłość może uleczyć
    jedynie grzechy w miłości mają sens
    zatracenie tylko dla miłości
    tylko miłość może zakochać

    bo miłość...
    miłość może wszystko

  • Voyage

    20 February 2011, 19:03

    Kamień z serca mego Anno...ehhhh...;)

    Pozdrówka ciepłe...;)

  • anna kowalczyk

    20 February 2011, 15:48

    :):):)

    ...masz dobrą pamięć Arturze...podziwiam...:)
    tak, to prawda, napisałam te kilka słów, w Twoim profilu...ponad rok wstecz...:):):)
    to był tylko wpis pod "pinezkę" do Twojego wiersza...:)

    ...nie, powyższe słowa nie odzwierciedlają moich dzisiejszych ...
    hmm...natchnionych uderzeń serca...:):):)
    więc, bez westchnienia zmartwień, proszę...:)

    ...pozdrawiam Cię...:)

  • Voyage

    19 February 2011, 16:30

    A tu Cię Anno zaskoczę...;)
    Pamiętam ten wiersz, pamiętam te słowa w moim profilu NK., kiedy czekałem na Twoje choć kilka słów., a Ty umiałaś odkryć stan mojej duszy....ehhh...;)
    Mam nadzieję, że to nie dzisiejsze Twoje odczucia, bo bym się ogromnie zmarwił..;)

    Pozdrawiam Cię ciepło Aniele...;)