Menu
Gildia Pióra na Patronite

raj

wyklęty
pseudo
autorytet
wizja
jabłko
Ewa
kusicielka
Adam
ofiara

kojarzymy
opatrznie
fakty
pijani
wewnętrznym
wyparciem
banał

25 548 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!