Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podróżnik

Wyjrzałem dziś przed siebie na świat oczami serca
dmuchnąłem zimnym powietrzem
Już czas .nikt więcej nie powie na mnie żem uczuć morderca
popchnąłem łódkę z uczuciem
ku mym marzeniom
ku niezbadanym lądzie życia
ku westchnięciom
tyle drogi do przebycia
tyle potknięć by osiągnąć cel
oto ja lichy podróżnik
oto ja mierny odkrywca
Lecz idę podróżuję za głosem
którym jest serce
to ono wyznacza ścieżkę krętą
to ja ,a zwą mnie miłością

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!