Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyjęty z gardła czasu
Pożerajacego wszystko
Spokój - milczy

Ty ciągle obserwujesz
Z perspektywy piętnastu cali
I czekasz - na słowa

Zbyt często poznajesz siebie
Zamykając lustro
A myśl o wczoraj - smutnieje

12 302 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • 20 May 2016, 01:16

    Heh, nie wszystko jest takie łatwe jak się zalożyło i jakby się chciało. Pozdrów wenę.

  • Emilia Szumiło

    16 May 2016, 23:36

    bardzo ładny wiersz