Menu
Gildia Pióra na Patronite

WYJDŹ I WALCZ

Wyjdź z cienia dziewczyno, WYJDŹ
Znajdź siłę, pokonaj strach i WYJDŹ
Stań w naszych szeregach, WYJDŹ
Do walki gotowa bądź i WYJDŹ
Weź życie w swe ręce i WYJDŹ
Podejmij decyzję: WALCZ
„Nic dwa razy się nie zdarza” : WALCZ
Powtórki nie będzie to nie serial czy film
Szansę masz jedną więc WYJDŹ
Wyjdź i o swe życie WALCZ
Reinkarnacja to mit : WALCZ

Lecz tylko jedną prośbę mam
Nie wychodź ze swojego życia…
WALCZ

2954 wyświetlenia
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!