Menu
Gildia Pióra na Patronite

różowe zabawki

wyjątkowy
najbardziej lubisz chińskie zabawki
kiedy razem szusujemy
zawsze jest gwiazdka

kupiłeś bilet
i serwis powiadamiający o ewentualnej kolizji
czekam na samolot do ciebie
w stanie podniecenia
jednocześnie we wieczności i w kartonie
tak ...
jak ty
mój kowboj
mój piękny amerykanin

30 298 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • danioł

    25 July 2018, 20:24

    jest kilka fajnych faflutów:
    "kiedy razem szusujemy
    zawsze jest gwiazdka"

    "czekam na samolot do ciebie
    w stanie podniecenia
    jednocześnie we wieczności i w kartonie"

    całkiem niezłe