Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wygrałem nową drogę

Wygrałem nowa drogę, w której na razie stoję ale tez ruszyć się nie mogę
W nowym świetle latarni, błyskam jak świeczka zapalona w kawiarni
Buty jakby przyklejone , cholera ruszyć się nie mogę ,
Widzę kogoś w oddali, blondynka piękne ciało jej dali,
Złapała mnie za rękę raptem ruszyłem w podzięce
Kawal drogi za sobą, jeszcze większy przed nami,
Czego więcej chcieć chyba nie chcesz znów stanąć jak cieć
Sam samotny na tej drodze, po co mi to
Wole być jej blisko, wsparciem schronieniem i udręką,
I na tym polega piękno, mówisz nie,
Twoje zdanie nie zatrzymuje cie,
Dlaczego ty powstrzymujesz mnie,
Ciągle w życiu nie będę cofał się
Dojdźmy do końca ścieżki, czy damy rade
O to jest dla nas wyzwanie.

5957 wyświetleń
57 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!