Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powtarzalność

Wydostaję się
na zewnątrz
spod trzęsących się rzęs
spod iskier spojrzenia
gdy nie zdążyłeś na czas
się odwrócić
uciekam
od rozproszonych myśli
słodkich w smaku jak miód
chwile dla mnie
pozbawione przypadku
wyszukane momenty
bez odpowiedzi
wyrzucone za okno
pięlęgnowanej powtarzalności
w milczeniu
którego nie da się
przekreślić

3819 wyświetleń
28 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!