Menu
Gildia Pióra na Patronite

mat

wyczerpać ból do postaci zero-jedynkowej,
tak by już nie wierzyć nawet w życie
i dusić się powietrzem,
które łączy tylko nasze oczy.

widzisz? świat ćwiczy wyobraźnię -
a my wciąż nie potrafimy odnaleźć sensu
w tej matematyce.
ktoś jest królem. a ktoś gońcem.

zawsze jednak można nacisnąć escape,
by wyjść. i uruchomić się w innym trybie.

--
[bo wirtualnie się wykluczamy zero-jedynkowo]

146 996 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 27 October 2013, 22:28

    ok

  • ICD

    26 October 2013, 19:35

    A dla mnie matma to Witaj Królowo!
    Im jej więcej tym więcej prawdy.,

  • 26 October 2013, 18:25

    A wcześniej szach ;p

    Albo zamyka okna... to zależy. :)

  • giulietka

    26 October 2013, 10:53

    Taki reset otwiera nowe okna...

  • Gaia

    26 October 2013, 10:44

    A nawet... pat
    :)