Menu
Gildia Pióra na Patronite

niebo

Wyciągam ręce w stronę nieba
Z płaczem spragnionego tułacza
Jeśli się nawrócę, wszystko będzie dobrze
Spotka mnie piękno wiecznego życia

Chciałabym ufać, ale nie wiem
Popełniam błąd za błędem
Boże, to ja, twoja córka
Niczego bardziej nie pragnę nad Ciebie

Wierzę, nie wierzę
Niemoc w przerażającym bezkresie życia
Jezu, wyciągam błagalnie ręce
Wyciągam ręce w stronę

nieba.

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • Sebereth

    7 December 2016, 23:18

    Na moje wygląda zwyczajnie :D

  • Cris

    7 December 2016, 20:54

    wymownie
    pozdrawiam