Menu
Gildia Pióra na Patronite

Exodus

Wychodzisz z duszy mej
Lecz z serca nie wypuszczę Cie
Choćbyś na mnie plagi zesłała
To i tak z serca byś się nie wydostała

Lecz jednej się najmocniej boje
Egipskiej ciemności
Całkowitej samotności
Samotności spędzonej we dwoje

Ty i ja razem we dwoje
Razem obok bardzo blisko siebie
Lecz ten fałsz to nieporozumienie
Daje mi samotność, a zabiera mi Ciebie

I nie pośpieszę w pogoń za Tobą
Choć i tak utonę pod rozpaczy wodą
Znajdę się na dnie smutnego morza łez
Proszę Cię, na miłość obiecaną mnie weź

http://www.youtube.com/watch?v=6IM5NcvMfnA

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!