Menu
Gildia Pióra na Patronite

Początek

Wychodzę z mroków, z otchłani
Światło w tunelu prowadzi do życia
Otwieram swe oczy i mrużę
Nie wierzę swym zmysłom, nie wierzę

W szklanym swym łożu jak książę
Koronę z duszy dostałem
Myśli me jeszcze nie jasne
Z nadzieją dążące ku życiu

482 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!