Menu
Gildia Pióra na Patronite

prawie nieczule

wybrzmiewa wszystkość
to właśnie co teraz, boli się wzajemnie,
a widzisz, że śpi

dogasa, posmaki wypuszcza i rozkurcza
niby trwać będzie,
a jednak

wydaje się, że minie
nas przeżyje wiecznością

a chwili jednej, prawdziwej

końca
po prostu nie będzie

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    16 April 2011, 20:59

    może i racja

  • sand

    18 June 2010, 17:42

    ... prawie nieczule

  • Piłkareczka*

    11 May 2010, 18:42

    Ciekawy :) Plus. Pozdrawiam.

  • IBELLA

    1 May 2010, 11:14

    Taki inny ten wiesz ... bardzo mi się podoba...