Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas...

Wybiorę się na bal
gdy nadejdzie czas
z marzeń suknie założę
jak noc zwiewną.

Walca zatańczę
pod ręką z życiem
by nie pomylić kroku
lekcje brałam ze śmiercią.

W blasku maski
jak ze snów snutej
poszukam ludzi
odbitych w spojrzeniach.

Gdy godzina wybiję
już nie ostatnia
nadejdzie czas
by bawić się dalej.

...na życie.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    25 September 2014, 22:26

    hm.. jakieś się znajdą. ;)

  • 25 September 2014, 21:42

    Masz jakieś wolne tańce w karnecie? Szybkie też mogą być. :P
    Fajne.
    Pozdrawiam. :)