Menu
Gildia Pióra na Patronite

wybiegłam chyba ciut za daleko
w moich marzeniach razem za rzeką
wybudowaliśmy dom pośród kwiatów
wkoło jest pełno dobrych klimatów
wędrujesz ze mną leśną krainą
w czasie gdy inni gdzieś tam zaginą
w cieple twych myśli w słowach tęsknoty
wygrzewam duszę jak skrzydła motyl
wymyślam słowa ważne dla ciebie
wiem że je słyszysz i nie pogrzebiesz
w ciemności nocy w blasku księżyca
w każdej sekundzie coś mnie zachwyca
w każdej minucie gdy jesteś przy mnie
wszystko co myślę jest mniej naiwne
wszystkie marzenia bardziej realne
wiem że niezwykłe i niebanalne
wiem że się spełnią pewnie niebawem
w końcu marzenia są ponad prawem

/Joanna/

63 514 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • motylek96

    25 May 2013, 22:35

    to nie tak, że rzadko do ciebie zaglądam, ogólnie coraz mnie mniej tu.

    spokojnej nocki:)

  • Nutka67

    25 May 2013, 21:21

    Dzięki Ewuś. Ja tutaj bywam, coś tam zamieszczam, tylko Ty coraz rzadziej do mnie zaglądasz. Tym bardziej mi miło, że teraz zajrzałaś.
    Pozdrawiam gorąco.

  • motylek96

    25 May 2013, 12:21

    dawno ciebie nie było Joasiu, fajnie, że jeszcze pamiętasz i nieraz coś dodajesz:)

    pozdrawiam cieplutko:)

  • Nutka67

    25 May 2013, 08:41

    Dziękuję Adamie. Miło mi, że Ci się spodobał.
    Pozdrawiam.